Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τη Μένια Κούκου μίλησε ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου.
Ο Δήμος Βερύκιος είχε πει στην Άννα Ζηρδέλη πως έλεγε στον Θανάση Πάτρα, ότι επειδή τον αγαπάει πολύ ο αείμνηστος Δημήτρης Κοντομηνάς, δεν θα πάρει ποτέ εκπομπή στον Alpha και ότι πολλοί ήταν αυτοί μέσα στο κανάλι που τον φθονούσαν.
«Πάντα μου έλεγε ο Δήμος Βερύκιος ότι με φθονούσαν στον Alpha, χωρίς να μου πει πρόσωπα και πράγματα», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.
Ο Θανάσης Πάτρας είπε στη συνέχεια: «Και μου έλεγε επίσης ότι δεν θα γίνει ποτέ τίποτα, γιατί είμαι το αγαπημένο παιδί του προέδρου. Κάτι καταλαβαίνεις στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά δεν δίνει σημασία και πας παρακάτω».


GIPHY App Key not set. Please check settings