Την απόλυση του Άγγελου Ποστέκογλου ανακοίνωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ λίγα λεπτά μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Τσέλσι, σε ένα ακόμη ματς, όπου η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων για ακόμη μία φορά.
Ο ομογενής τεχνικός παρέμεινε στον πάγκο μόλις 39 ημέρες, με απολογισμό 6 ήττες και 2 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, καταγράφοντας έτσι ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα προπονητή στην ιστορία του συλλόγου.
«Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι μετά από μια σειρά απογοητευτικών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων, ο Άγγελος Ποστέκογλου απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ως προπονητής με άμεση ισχύ», ανέφερε η ομάδα.
Ο Ποστέκογλου έγινε ο πρώτος προπονητής της Φόρεστ που δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε μία νίκη στα πρώτα οκτώ παιχνίδια του στον πάγκο των «Tricky Trees», κάτι που φαίνεται πως εξάντλησε την υπομονή της διοίκησης.
Χαρακτηριστικό της έντασης είναι ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποχώρησε εκνευρισμένος από το «Σίτι Γκράουντ» όταν το σκορ ήταν ακόμη 0-2, δείχνοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ομάδας.



GIPHY App Key not set. Please check settings