in

CuteCute LoveLove

Τελικός Conference League – Τα 28 «κλικς» που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία του Ολυμπιακού

Είναι γνωστό σε όλους ότι η ομάδα που υποστηρίζω είναι η ΑΕΚ. Γιατί ΑΕΚ γεννιέσαι και δεν γίνεσαι.  Είναι επίσης γνωστό ότι πάντα λειτουργώ με γνώμονα το αθλητικό ιδεώδες και την Ελληνική επιτυχία ανεξαρτήτως συλλόγου.

  • Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα από τον ιστότοπο μου αναδεικνύω τις επιτυχίες όλων των ομάδων στην Ευρώπη ανεξαρτήτως χρωματισμού.

 

Αυτό που συνέβη χθες στο «σπίτι» μας ήταν μαγικό. Εξαιρώντας κάποιους ουγκανους που προέβησαν σε αλητείες έμεινα στην ατάκα του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για την άριστη φιλοξενία της ομάδας του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Αποδείχτηκε τελικώς πως όταν θελουμε ως λαός μπορούμε. Και εύχομαι μέσα από την απόκριση του κ. Μαρινάκη να αλλάξει η εικόνα στα γήπεδα και να μπορούν επιτέλους οπαδοί όλων των ομάδων να ακολουθούν τις ομάδες τους στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο τελικός χθες ήταν ένας εθνικός τελικός. Για πρώτη φορά μια ευρωπαϊκή κούπα συλλόγων μένει για πάντα στην Ελλάδα. Και ο φωτογραφικός φακός μας αποτύπωσε 28 μοναδικές στιγμές.

 

Δείτε παρακάτω τι εννοώ:

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κορωνοϊός – Σχεδόν διπλάσιες νοσηλείες μέσα σε 2 μήνες – Σε αυξητική τροχιά τα κρούσματα

Χαλκίδα ΤΩΡΑ – Οπαδός του Ολυμπιακού πέταξε πυρσό και έκαψε γνωστό καφέ (Εικόνες)