in

Τραγωδία στα Τέμπη – Τρεις καρέκλες με 3 τριαντάφυλλα στο Καστράκι για τα κορίτσια που χάθηκαν

Τη μνήμη των τριών νεκρών κοριτσιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν συνολικά 57 άτομα τη ζωή τους, τόσο άδικα, τίμησαν στο Καστράκι, με μία συμβολική όσο και συγκινητική κίνηση, που πραγματοποίησαν στην κεντρική πλατεία.

“Παρών” στις εκδηλώσεις στο Καστράκι

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παπούλιας το είχε δηλώσει μέσω του ράδιο Σταγών πως τα αδικοχαμένα κορίτσια από το Καστράκι που έχασαν την ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών, θα είναι πάντα παρών στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, όπως ήταν πάντα όλα τα χρόνια.

Στην σημερινή εκδήλωση, υπήρχαν τρεις καρέκλες, έχοντας από ένα λευκό τριαντάφυλλο, συμβολίζοντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία τους των τριών αγγελουδιών.

 

Τέμπη: Η ανατριχιαστική κραυγή του πατέρα των διδύμων – “Χρύσα, Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε”

Κάτοικοι της Καλαμπάκας θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη των δύο δίδυμων αδερφών και της ξαδέρφης τους που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα όταν επιβιβάστηκαν από την Καλαμπάκα στη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62.

Ανατριχιαστική ήταν η ομιλία του πατέρα των δύο κοριτσιών, Νίκου Πλακιά, που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ένα χρόνο πριν.

Στο βίντεο που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, ο Νίκος Πλακιάς στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης εκφράζοντας παράλληλα την οργή του για την ανείπωτη τραγωδία.

“Τα παιδιά μας χάθηκαν τόσο αναίτια. Τόσο άδικα. Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός. Μαζί μας βρίσκονται και τα αδέλφια, οι οικογένειες που ήρθαν από το νομό, οι οικογένειες ανθρώπων που χάθηκαν. Αυτές είναι οι οικογένειές μας, αυτά είναι τα αδέλφια μας! Να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμόσαστε: στη θέση αυτή μπορεί να ήταν ο καθένας σας! Να είστε πάντα δίπλα μας. Ευχαριστώ. Χρύσα, Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε! Αθάνατες!” είπε ο Νίκος Πλακιάς.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στην ΕΡΤ η Μαρία Κορινθίου – Επιστρέφει με δική της εκπομπή στο γυαλί

Μπέττυ Μαγγίρα – Σκέψεις στον ΣΚΑΙ να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα;