in

Τέμπη – Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Hellenic Train

Σε νέα διαδήλωση για τα Τέμπη συμμετέχουν φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία και μαθητές το βράδυ της Πέμπτης (20.03.2025) στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα έξω από την Hellenic Train.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε γύρω στις 19:00 στην οδό στην Συγγρού 22, έξω από το κτίριο της Hellenic Train και βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι διαδηλωτές, ζητούν την αλήθεια και την δικαίωση των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, που συνέβη πριν από 2 χρόνια.

Διαδηλωτές μαζεύτηκαν μπροστά στο κτίριο της οδού Πετμεζά, όπου ήταν παραταγμένες και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι συγκεντρωμένοι στάθηκαν με τα πανό τους μπροστά από τα κεντρικά της Hellenic Train και φώναξαν συνθήματα, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Τα δεκάδες άτομα που έχουν συγκεντρωθεί, κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βασίλης Λαζαρίδης – «Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να με σεβαστούν και να σταματήσουν τις αλλεπάλληλες κλήσεις»