in

CryCry

Τα μάτια στραμμένα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για την 1η δημόσια εμφάνιση της Κέιτ μετά από καιρό!

Σήμερα, ο βρετανικός λαός και όχι μόνο έχει στρέψε το βλέμμα του στο θρυλικό, πλέον, μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την είδηση ότι παλεύει με τον καρκίνο.

 

 

  • Χθες (14/6) η Κέιτ Μίντλετον για πρώτη φορά μετά από καιρό έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση, ανακοινώνοντας ουσιαστικά την εμφάνισή της στη μεγάλη γιορτή του Ηνωμένου Βασιλείου, το Trooping the Colour που περιμένουν όλοι οι Βρετανοί με μεγάλη χαρά κάθε χρόνο.

 

 

Φέτος ειδικά, μετά τα όσα δεινά έχει βρει το βρετανικό παλάτι, η αναμονή είναι ακόμα μεγαλύτερη, ειδικά μετά την ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας πως τελικά θα δώσει το παρών, κάτι που θεωρούνταν μέχρι και πριν από μερικά 24ωρα αβέβαιο. Για τους καλά γνωρίζοντες, πρόκειται για μία ετήσια γιορτή που είναι αφιερωμένη στον Βρετανό μονάρχη ο οποίος εκτός από τα προσωπικά του γενέθλια, γιορτάζει και αυτά του Ιουνίου που αφορούν στον τίτλο του.

Είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε το 1748 από τον βασιλιά Γεώργιο Β και από τότε γίνεται μεγάλη παρέλαση των έφιππων φρουρών στο Λονδίνο αλλά και στρατιωτικών συνταγμάτων που κρατούν ψηλά διάφορα λάβαρα και σημαίες. Μεταξύ των εκδηλώσεων αυτή τη συγκεκριμένη μέρα γίνεται και ένα εντυπωσιακό εναέριο σόου της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

 

  • Σε όλο αυτό το φαντασμαγορικό σόου λοιπόν θα δώσει το παρών σήμερα και η Κέιτ Μίντλετον η οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ενώπιον των Βρετανών.

 

 

Γι’ αυτό και όλη η προσοχή θα είναι στραμμένη στο γνωστό μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκινγχαμ όπου θα εμφανιστεί μετά από καιρό και ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος ουσιαστικά θα επιστρέψει και επίσημα στα βασιλικά του καθήκοντα μετά και τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ήδη πάντως η Κέιτ Μίντλετον έχει εντείνει την αγωνία και το ενδιαφέρον του βρετανικού λαού μετά τη χθεσινή της (14/6) ανάρτηση κατά την οποία και ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη εμφάνισή της στο Trooping the Colour!

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας

Μεταξουργείο ΤΩΡΑ – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας – Μίσθωναν σπίτια και τα μετέτρεπαν σε οίκους ανοχής