in ,

CryCry LOLLOL

Τα γράφαμε – Παγώνουν την Λιβαθυνού μέχρι το καλοκαίρι οπότε και αναμένεται αποχώρηση από τον ΑΝΤ1…

Το μοντέλο Τσολάκη θα ακολουθηθεί και στην περίπτωση της Άννας Λιβαθυνού στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μαθαίνω πως δεν σκοπεύει η ίδια να αναλάβει κανέναν άλλο ρόλο στο κανάλι ούτε τώρα ούτε μελλοντικά.

Άλλωστε τα περιθώρια αξιοποίησής της στον ΑΝΤ1 είναι ούτως ή άλλως ασφυκτικά:

 

  • Το μόνο που ίσως υπάρχει είναι η αξιοποίησή της σε κάποιο ρεπορτάζ και στην παρουσίαση κάποιων μικρών απογευματινών δελτίων ειδήσεων προοπτική που προφανώς θα απορρίψει και η ίδια καθώς πρόκειται για ξεκάθαρη υποβάθμιση.

 

Έτσι όπως και η Ελένη Τσολάκη θα περιμένει υπομονετικά τη λήξη του συμβολαίου της με το κανάλι. Το κόστος πάντως των ανενεργών προσώπων του ΑΝΤ1 μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και οι αποζημιώσεις που δόθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις θα αρκούσαν για το στήσιμο μιας νέας ψυχαγωγικής παραγωγής έστω και χαμηλού κόστους.

 

Κάποιος εκεί στο Μαρούσι θα πρέπει να αναλάβει το κόστος των επιλογών που εκτόξευσαν τον λογαριασμό με μηδενικό αποτέλεσμα. Έναν λογαριασμό που πληρώνουν όσο περνάει ο καιρός οι “υπεύθυνοι”, μιας και το πουλόβερ έχει αρχίσει ήδη να ξηλώνεται απο ψηλά και κατεβαίνει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αγγελική Νικολούλη – “Αυτό συνέβη με την 16χρονη Λόρα”