in

Σύρος ΤΩΡΑ – Προφυλακίστηκε ο 19χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 49χρονο επιχειρηματία σε τροχαίο δυστύχημα

Η Σύρος στο επίκεντρο για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ερμούπολη. Θύμα ένας 49χρονος επιχειρηματίας. Ο 19χρονος που παρέσυρε τη μηχανή του προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

  • Προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιουνίου του 2024 ο 19χρονος οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής (14-06-2024) στην Ερμούπολη επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 49χρονος επιχειρηματίας. Η Σύρος βλέπει τη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου να μεγαλώνει διαρκώς μέσα στο 2024. Παρά τα μέτρα που κατά καιρούς λαμβάνονται και παρά τις εκκλήσεις, τα δυστυχήματα αυξάνονται.

Ο 19χρονος, ο οποίος είχε υποστεί τραυματισμό μετά το τροχαίο δυστύχημα, είναι πλέον καλά στην υγεία του. Πέρασε την πόρτα ανακριτή και εισαγγελέα για να απολογηθεί και με τη σύμφωνη γνώμη και τον δύο, κρίθηκε προφυλακιστέος, το μεσημέρι της Τρίτης.

  • Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο νεαρός οδηγός που κρίθηκε υπαίτιος για το τραγικό δυστύχημα πήρε το δρόμο για σωφρονιστικό κατάστημα και θα κρατηθεί τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος έφυγε από την πορεία του και παρέσυρε τη μηχανή του 49χρονου επιχειρηματία. Συγκλονισμένη η σύζυγος του θύματος, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Εκείνη σώθηκε από θαύμα καθώς ακολουθούσε οδηγώντας άλλη μηχανή και όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της.

 

  • Αξίζει να σημειωθεί πως η μοτοσυκλέτα κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο από τη σύγκρουση και βρέθηκε 70 μέτρα πιο μακριά, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη τεράστιες υλικές ζημιές.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Λένα Μαντά συγκινεί για τον θάνατο του συζύγου της – Δεν μπορούμε να χωρίσουμε εμείς

ΣΟΚ – Ανήλικοι λήστεψαν ανήλικους στο Ηράκλειο