in

Συνέλαβαν Ρουμάνους για κατασκοπεία – Είχαν φωτογραφίσει το ναυτικό οχυρό Σαλαμίνας

Στη σύλληψη δύο Ρουμάνων για κατασκοπεία προχώρησαν λιμενικοί το απόγευμα της Δευτέρας καθώς στα κινητά τους τηλέφωνα βρέθηκαν φωτογραφίες από το ναυτικό οχυρό Σαλαμίνας.

  • Οι δύο άνδρες από τη Ρουμανία, ηλικίας 22 και 52 ετών εντοπίστηκαν μέσα σε τουριστικό σκάφος που έπλεε εντός του διαύλου του στενού του Ναυστάθμου της Σαλαμίνας και ακινητοποιήθηκε από σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού.

Οι δύο άνδρες από τη Ρουμανία οδηγήθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, όπου συνελήφθησαν για παράβαση του άρθρου 148 Π.Κ. (Κατασκοπεία). Παράλληλα κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, 4.700 ευρώ και 400 δολάρια που βρέθηκαν στην κατοχή τους ενώ το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οδηγήθηκε στα Παλούκια της Σαλαμίνας, προκειμένου να διενεργηθεί ενδελεχής έλεγχος των ναυτιλιακών εγγράφων του.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Ανθή Βούλγαρη «λύγισε» στον αέρα με τη συγκινητική ιστορία- «Τα κατάφερε, είναι νικητής»

Νίκος Αποστολόπουλος- «Έντι Γαβριηλίδης; Τι είναι αυτό; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στη μόδα»