in ,

LOLLOL CryCry OMGOMG

Συναγερμός στον ΑΝΤ1 με το χθεσινό 6αρι του «Καλημέρα Ελλάδα» – Οι λάθος επιλογές και…

Δεν ξεκίνησαν τελικά καλά τα πράγματα για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Γιατί όταν ένα ανανεωμένο «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 34 χρόνια με νέους παρουσιαστές πέφτει από τη δεύτερη μέρα προβολής του στο 6,2% κάτω μάλιστα έστω και οριακά στο Open υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

 

  • Άρχισαν ήδη οι πρώτες «φωνές» εντός καναλιού που μιλούν για λάθος επιλογή και εστιάζουν στην Λιβαθυνού. Και φυσικά ο Παναγιώτης Στάθης έσπασε διετές συμβόλαιο στο Open για να αναλάβει τη συγκεκριμένη εκπομπή.

 

Και φυσικά δεν λείπουν και οι άλλες «φωνές» που λένε ότι το καλοκαίρι θα έπρεπε να έχει επιλεγεί λύση τύπου «Happy Day» με παρουσιάστρια την Καραβάτου κάτι το οποίο έδωσε μάχη στο παρασκήνιο ο Λιάγκας για να μην «περάσει».

 

Εάν η κατάσταση στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 σταθεροποιηθεί σε μονοψήφια οι εξελίξεις θα είναι κυριολεκτικά δραματικές…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Πλημμύρισε» το Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία – αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη – Σε 24χρονο ανήκει η δεύτερη σορός που βρέθηκε στον Θερμαϊκό