in

Συναγερμός στη Λάρισα – Ταμπουρωμένος άνδρας με χειροβομβίδα σε ξυλουργείο μετά από διπλό έγκλημα

Συναγερμός έχει σημάνει το πρωί της Κυριακής (09.02.25) στη Λάρισα, στο χωριό Γόνους Τεμπών, όπου ένας 60χρονος άνδρας έχει ταμπουρωθεί στο ξυλουργείο του, που διατηρεί στην περιοχή, αφότου διέπραξε έγκλημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60χρονος από τη Λάρισα φέρεται να σκότωσε δύο άτομα, ο ένας εκ των οποίων Ρομά, οι οποίοι φέρονται να εργάζονταν στην επιχείρησή του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο ταμπουρωμένος άνδρας κρατάει χειροβομβίδα στα χέρια του. Ισχυρίζεται πως τα δύο θύματα του χρωστούσαν χρήματα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κατέφτασε και κλιμάκιο της ΕΚΑΜ από Θεσσαλονίκη.

«Μίλησα τηλεφωνικά πριν από λίγο με τον πελάτη μου που είναι ακόμα μέσα στο ξυλουργείο. Μου απάντησε ότι όλα έγιναν για οικονομικές διαφορές. Μου είπε ότι του έδωσαν αυτοί οι δύο ακάλυπτες συναλλαγματικές, γραμμάτια, αλλά δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Του τηλεφώνησα όταν το έμαθα αμέσως. Ήταν πολύ ήρεμος στο τηλέφωνο.

Μου είπε χαρακτηριστικά “αν θέλω να τον δω σε αναπηρικό καροτσάκι και να μην μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ;” Του είπα να το σταματήσει αμέσως. Έχει ολόκληρο οπλοστάσιο αυτός», περιέγραψε στο newsit ο δικηγόρος του 60χρονου, Στέλιος Σούρλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 60χρονος πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και είπε ότι σκότωσε δύο άτομα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΕΣΗΕΜΘ κατά Λιάγκα – Σίσσυ Χρηστίδου – «Φαντάζομαι ο Γιώργος θα κάνει αυτό που πρέπει»