Συγκίνηση με την μάνα της Κλαούντιας στην παρέλαση. Ο σπαραγμός στην αγκαλιά του Παπαστεργίου

1 Min Read

Ένταση αλλά και συγκίνηση προκλήθηκε για λίγα λεπτά μετά τη λήξη της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου, στη Λάρισα, με την οικογένεια της Κλαούντιας Λάτα που σκοτώθηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών να ζητά Δικαιοσύνη.

 

  • Πιο συγκεκριμένα η μητέρα της αδικοχαμένης 21χρονης, με δάκρυα στα μάτια, δήλωσε θυμωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ μιλώντας για την κόρη της σημείωσε πόσο της λείπει και ότι είναι σίγουρη πως την βλέπει από ψηλά.

 

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της άτυχης 21χρονης που σκοτώθηκε στα Τέμπη, ζήτησε Δικαιοσύνη, κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Λάρισα για την 25η Μαρτίου. Κατόπιν, ζήτησε να συνομιλήσει με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

 

 

 

 

Μετά από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς, η οικογένεια πλησίασε τον υπουργό, με την μητέρα να σπαράζει στην αγκαλιά του λέγοντας: «μου λείπει τόσο πολύ. Όλοι πέρασαν με τη στολή τους στην παρέλαση κι εγώ ήμουν λυπημένη. Κάντε το καθήκον σας, αλήθεια».

 

 

 

Share This Article