in

Συγκινεί η Αντωνά για την νεκρή μάνα της – «Ό,τι πιο συγκλονιστικό έχω ζήσει…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με την Μαρία Αντωνά είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, την Κυριακή, στο τελευταίο φετινό «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε με τρυφερότητα στην αείμνηστη μητέρα της και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την απώλεια της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «θυμάμαι πως, φεύγοντας για το Survivor, κάποια στιγμή μου είχε πει μια φίλη μου πως «έχω την αίσθηση ότι, όταν θα γυρίσεις πίσω, δεν θα είναι τίποτα το ίδιο». Ήταν για μένα προφανώς μια χρονιά που ο Θεός αποφάσισε και να μου δώσει αλλά και να μου πάρει πράγματα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Επειδή έχω μάθει από πολύ μικρό ηλικία να είμαι πολύ δυνατό παιδί και να έχω την δουλειά μου σαν φάρμακο σε όλα αυτά τα οποία περνώ, θεωρώ ότι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ στο να σκεφτώ το επόμενο βήμα κατευθείαν. Έπρεπε να σκεφτώ την Μαρία, έπρεπε να σκεφτώ τι θα κάνω».

«Η απώλεια της μαμάς μου είναι η αλήθεια πως ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό έχω ζήσει μέχρι στιγμής γιατί συνέβη και πάρα πολύ απρόοπτα. Δεν είναι δηλαδή ότι υπήρχε μια κατάσταση, ας πούμε δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστη ή ότι είχε κάποιο πρόβλημα, οπότε να το είχα δουλέψει λίγο μέσα μου. Το έμαθα Τρίτη και θυμάμαι ότι το Σάββατο το πρωί με κάλεσαν και μου είπαν ότι έφυγε από τη ζωή».

 

«Σκέφτομαι ότι τώρα δεν θα την ξαναδώ ποτέ. Ο χρόνος μού κάνει πιο αισθητή την απουσία της» συμπλήρωσε ακόμα, με ειλικρίνεια, η Μαρία Αντωνά στη νέα της συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο κανάλι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αμαλιάδα ΤΩΡΑ – Η Μουρτζούκου… τα νεκρά μωρά και το κύκλωμα παιδεραστίας

Κορωπί – Σπείρα διαρρηκτών «χτύπησε» 5 καταστήματα μέσα σε μια μέρα – 4 συλλήψεις