in

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσορτέκης

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ο Γιάννης Τσορτέκης, έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση για τη ζωή του Στέλιου Διονυσίου, «Τα πήρες όλα κι έφυγες» δεν κατάφερε να βρεθεί επί σκηνής με αποτέλεσμα Το Θέατρο Παλλάς το Σαββατοκύριακο να ενημερώσει για αναβολή της παράστασης.

«Την Κυριακή έγινε μια ανάρτηση στα social media του Θεάτρου Παλλάς, ότι ακυρώνεται η παράσταση για τη ζωή του Στράτου Διονυσίου. Έλεγε λοιπόν, λόγω αδιαθεσίας, ενός εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης».

«Τους κοψοχόλιασε το Παλλάς γιατί το βράδυ του Σαββάτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά από ενόχληση, αμέσως όλοι ανησύχησαν γιατί είναι και καπνιστής. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, τελικά δεν ήταν τίποτα, μια απλή στηθάγχη», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day για την αδιαθεσία του Γιάννη Τσορτέκη που ανησύχησε τους συνεργάτες της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χρήστος Μάστορας – Ξεσπά η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα – «Ντροπή του, απαράδεκτος για τη μειονότητα»

Ρόδος – Ζευγάρια τουριστών τσακώθηκαν κι όταν ο φίλος καταστηματάρχη πήγε να τους χωρίσει του… έσπασαν 4 δόντια