Ανοιχτή για το κοινό η ΟΠΑΠ Marathon EXPO – Το Σάββατο το μεγάλο πάρτι του ΟΠΑΠ στο Χωριό των ΧορηγώνΗ εκκίνηση για τη μεγάλη γιορτή του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας δόθηκε χθες με τη συνέντευξη Τύπου και τα εγκαίνια της OΠΑΠ Marathon EXPO που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο TAEKWONDO στο Φάληρο.
- Την κορδέλα των εγκαινίων που σηματοδότησε την έναρξη των εκδηλώσεων για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, που γιορτάζει εφέτος 40 χρόνια, έκοψαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, και η Chief People Officer του ΟΠΑΠ, Αχίλλεια Κοντού.
Η ΟΠΑΠ Marathon EXPO, που φιλοξενεί 180 εκθέτες, αποτελεί τη σημαντικότερη εμπορική Έκθεση αφιερωμένη στον αθλητισμό, που συνοδεύει με τεράστια επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, έναν παγκόσμιο θεσμό που πέρα από τον αθλητικό του χαρακτήρα, διακρίνεται για την πολιτιστική του διάσταση. Εφέτος, θα πραγματοποιηθεί 08-11 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου.Οι επισκέπτες της ΟΠΑΠ Marathon EXPO θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα, μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου, να ενημερώνονται για τις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και, μέσα από ένα κουίζ ερωτήσεων, να κερδίζουν δώρα.
Επειδή γνωρίζω άρτια την πραγματικότητα και ποτέ δεν τρέφω αυταπάτες,
ξέρω πολύ καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και γενικά η Αριστερά δεν θα ξανανέβουν ποτέ στην εξουσία.
Ούτε το ΠΑΣΟΚ.
Όμως το ΠΑΣΟΚ θα ανέβει σίγουρα πολύ πιο πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα ξαναγίνει το δεύτερο κόμμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί ολοσχερώς. Δεν έχει καμμία ελπίδα. 100%.
Εκτιμώ και συμπαθώ πολύ τον Στέφανο Κασσελάκη, είναι καλός ανθρωπος και ένα πολύ αξιόλογο στέλεχος,
όμως δεν κάνει για αρχηγός κόμματος.
Τον Αλέξη Τσίπρα τον λατρεύω! Είναι Ψυχάρα και Κορυφαίος Ηγέτης αλλά δεν μπορεί να τα βάλει
με το πανίσχυρο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο.
Είτε φύγει η Ομπρέλα είτε μείνει, είτε επιστρέψει στο κόμμα ο Αλέξης είτε όχι, είτε φτιάξει δικό του
κόμμα είτε όχι, είτε κάνει συμμαχία με άλλο κόμμα είτε όχι,
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.
Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ θα κυβερνάνε για πάντα.
Η τεράστια πτώση του ΣΥΡΙΖΑ θα φανεί στις Ευρωεκλογές όπου θα καταβαραθρωθεί.
Στις επόμενες Εθνικές Εκλογές ΔΕΝ θα υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Αριστερά ΔΕΝ θα υπάρξει ποτέ ξανά.
Θα πορευτούμε όλοι με τα δεδομένα που υπάρχουν και θα συμβιβαστούμε με την πραγματικότητα.
Ο καθένας μας να κάνει ό,τι καλύτερο για τον εαυτό του και όσο μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
Ούτως ή άλλως, εγώ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ποτέ, καθώς έχω τα χαρτιά μου εκτός Αθηνών
και ούτε θα με ενδιέφερε ποτέ να ψηφίσω γιατί η ψήφος μου δεν μπορεί να κάνει την διαφορά
και να αλλάξει κάτι, θα ήταν σταγόνα στον ωκεανό.
Επομένως, απέχω πάντα από τις Εκλογές και έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.
Καλή τύχη σε όλους!