Ευχαριστημένο μαθαίνω πως είναι και το Mega στην παρούσα φάση αλλά και η Δανάη Μπάρκα από τις φετινές αποδόσεις της εκπομπής της.
- Αυτό που συζητιέται έντονα στην τηλεοπτική πιάτσα είναι πως η αλλαγές που έκανε στην εκπομπή η ομάδα Κοκλώνη – η Barking Well Media – έχει πλέον την ευθύνη της παραγωγής και τον τελικό λόγο σε όλα απέδωσαν καρπούς.
Επίσης στην εκπομπή ήρθαν συνεντεύξεις από πρόσωπα που δεν υπήρχαν τις προηγούμενες χρονιές. Και φυσικά το σημαντικότερο είναι πως η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με πολύ μικρότερο κόστος από την περσινή εκπομπή της Μενεγάκη έχει πολύ μεγαλύτερα νούμερα.
- Γενικά όλες οι παραγωγές των ψυχαγωγικών εκπομπών που έχει φέτος η Barking Well είναι ανταγωνιστικές.
Ήδη μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις μαθαίνω πως ξεκίνησαν αρχικές συζητήσεις και για την επόμενη σεζόν.
GIPHY App Key not set. Please check settings