in ,

Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Νόμιζε η μαμά μου ότι έκανε κάτι λάθος όταν της είπα..». 

Τη δική της προσωπική αναφορά, αποκαλύπτοντας μία εμπειρία από τα νεανικά της χρόνια έκανε το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την εξομολόγηση της Ναταλίας Δραγούμη για την ψυχανάλυση.

 

«Το έβλεπε ο πατέρας σου σαν προσωπική αποτυχία ότι η μητέρα σου χρειαζόταν ψυχοθεραπεία;», ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια τη Ναταλία Δραγούμη, ανοίγοντας τη συζήτηση για τον τρόπο που αντιμετωπίζονταν παλαιότερα οι ψυχικές δυσκολίες μέσα στις οικογένειες.

 

«Εγώ όταν είπα στη μαμά μου πριν από 25 χρόνια ότι θέλω να κάνω ψυχανάλυση, νόμιζε ότι έκανε κάτι λάθος ως μαμά και της είπα “μαμά δεν έχει σχέση με σένα”. Εγώ νιώθω ότι θέλω», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Φερεντίνος για το ”Deal”- «Νιώθω, όπως όταν μία πρώην σου, που ήσουν καψούρης, τα φτιάχνει με άλλον» 

Ο πρώην δικηγόρος του Μαζωνάκη και οι λόγοι του απότομου τέλους της συνεργασίας τους