in

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κάτια Δανδουλάκη – «Αυτό σκέφτηκαν κάποια πονηρά μυαλά, όπως και με μένα»

Τις δηλώσεις που παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη στις τηλεοπτικές κάμερες σχολίασε νωρίτερα σήμερα (11/3) η παρέα του Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε για το ζήτημα που προέκυψε το προηγούμενο διάστημα με τη γνωστή ηθοποιό και το δωρεάν διαφημιστικό που έκανε σε συνεργασία με τη Δήμητρα Κατσαφάδου.

 

«Ζούμε σε μία εποχή που υπάρχουν πολλά περισσότερα πονηρά μυαλά και σου λέει: αποκλείεται να έκανες διαφημιστικό και να μην πληρώθηκες, μήπως πήρε μετρητά και δεν έκοψες τιμολόγιο, γι’ αυτό λες ότι δεν πληρώθηκες. Αυτό σκέφτηκαν τα πονηρά μυαλά», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αντίστοιχα τα πονηρά μυαλά, όταν εγώ ανέβασα στόρι από την πορεία για τα Τέμπη, είπαν: σου το έστειλε το στόρι κάποιος φίλος σου, δεν ήσουν εσύ εκεί. Εμείς γνωρίζοντας την Κάτια Δανδουλάκη, ξέρουμε ότι αυτό που λέει μας πείθει, είναι αληθές. Δεν είχε ανάγκη να κάνει κάτι και να το παίξει «τρελίτσα» εκ των υστέρων», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια στην τοποθέτησή της.

«Εγώ το πίστεψα. Έχει τύχει πάρα πολλές φορές να κάνω κάτι στο Instagram μου, το οποίο ο άλλος να το μεταφράσει ως εμπορικό, ενώ δεν είναι εμπορικός ο λογαριασμός μου. Μπορεί να πήγε και να της είπε η Δήμητρα «κυρία Δανδουλάκη, πάρτε όλη τη σειρά με τις κρέμες μας δώρο, γιατί σας θαυμάζουμε» και η κυρία Δανδουλάκη να είπε: παιδιά, θέλω να κάνω κάτι για εσάς», ανέφερε από την πλευρά του ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

«Αυτό ήταν διαφημιστικό με φώτα, κάμερες. Εκεί έκανε τα πονηρά μυαλά να αρχίσουν τις αρνητικές σκέψεις. Δεν ήταν απλώς ένα στόρι για τις κρέμες. Καμιά φορά «ψυχαναγκαζόμαστε» να κάνουμε κάτι καλό και να βοηθήσουμε, όταν μας κάνουμε ένα δώρο χωρίς να το ζητήσουμε», εξήγησε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.



Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

65525

Κίνηση στους δρόμους – Προβλήματα στον Κηφισό – Χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο

Βόλος – Απείλησε αστυνομικούς ότι θα τους αναφέρει στον Κώστα Αγοραστό