in

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Απόστολο Λύτρα – «Έχεις προβεί σε μια τέτοια πράξη, δεν πρέπει να δείχνεις μετανιωμένος και πιο ουσιαστικά;»

Λίγο πριν τις 9 το πρωί της Πέμπτης, ο Απόστολος Λύτρας αναχώρησε από τα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου παρέμεινε όλη τη νύχτα, για να οδηγηθεί στην Ευελπίδων και στον εισαγγελέα. Η Γιώτα Κηπουρού βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Happy Day για να μεταδώσει όλες τις νέες εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης.

  • Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε μάλιστα να κάνει ένα σχόλιο σχετικά με τη στάση του Απόστολου Λύτρα, λίγο πριν παραδοθεί στις αρχές.

    Η παρουσιάστρια τόνισε: «Εμένα μου κάνει εντύπωση στον κ. Λύτρα, ενώ αρχικά λέει ότι είναι μετανιωμένος και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη, λέει “εντάξει μη φτάσουμε και στην άλλη πλευρά”. Εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχουν τρία παιδιά, τα οποία πρέπει να σεβαστούμε και αυτά έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στην επόμενη μέρα, να μη διαταραχτεί η ψυχολογία τους. Δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακοποίησης».

  • «Έχεις προβεί σε μια τέτοια πράξη, δεν πρέπει να δείχνεις μετανιωμένος και πιο ουσιαστικά;» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Πόθεν Έσχες – Δηλώσεις έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2024

Νεκρός ο Χρήστος Τσουκνίδας, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Τριγλίας Ραφήνας