Η 28χρονη Μαρίσσα, κόρη του Διαμαντή και της Μπέσυς Λαιμού, είχε δώσει στο παρελθόν μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και είχε καταφέρει να βγει νικήτρια.
- Ωστόσο, η μοίρα αποδείχτηκε σκληρή, καθώς, όπως αποκάλυψε η μητέρα της, μετά από ένα τσίμπημα εντόμου, παρουσίασε φαγούρα, επισκέφθηκε γιατρό, πήρε αγωγή, δείπνησε, κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ.
“Το κορίτσι μου έφυγε άδικα” λέει η Μπέσυ Λαιμού. “Την τσίμπησε έντομο, είχε φαγούρα, πήγε στο γιατρό, πήρε αντιβίωση, έφαγε, κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ”. Και συμπλήρωσε: “Η κόρη μου είχε σωθεί από καρκίνο. Το παιδάκι μου…”.
- Η Μαρίσσα αγαπούσε το θέατρο και είχε ήδη πρωταγωνιστήσει σε παράσταση του “Ρομέο και Ιουλιέτα”, ενώ ετοίμαζε και νέα παραγωγή. Το πού θα γίνει η ταφή της παραμένει αβέβαιο, καθώς η οικογένεια δεν έχει αποφασίσει αν θα γίνει στην Αθήνα ή στο Λονδίνο.
Ο θάνατός της το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου σκόρπισε θλίψη. Ο πατέρας της βρισκόταν στην Αθήνα και η μητέρα της στο Μονακό με τα δίδυμα αγόρια τους, σε γάμο, όταν η οικονόμος βρήκε τη νεαρή νεκρή στο διαμέρισμά της.
Το σοκ της οικογένειας
Η θεία της, Χρυσάνθη Λαιμού, δήλωσε συγκλονισμένη: “Ήταν ένα συμπαθέστατο κορίτσι, ήσυχο, μορφωμένο, καλλιεργημένο, σεμνό και απλό. Της άρεσε η τέχνη και το θέατρο. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια! Δύναμη και κουράγιο!”.
Η Μαρίσσα είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας, δημιουργώντας την εταιρεία Rainbow Wave, η οποία προωθούσε εκλεκτά διεθνή brands σε καταστήματα. Η καριέρα της ξεκίνησε από το Παρίσι, όπου συνεργάστηκε με τη Σόνια Ρίκελ και τον Τζον Γκαλιάνο, ενώ σύντομα θεωρήθηκε fashion icon στο Λονδίνο.



GIPHY App Key not set. Please check settings