in

Σοκάρει η κατάθεση της συντρόφου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό και την κακοποίησή της

«Καμπάνα» 12 μηνών φυλάκισης, εξαγοράσιμων προς 10 ευρώ ημερησίως, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στο δημοσιογράφο της ΕΡΤ για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, κατά συρροή, την οποία τέλεσε μία φορά σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και κατ΄εξακολούθηση σε βάρος της συντρόφου του και συναδέλφου του.

Ο δημοσιογράφος, μετά την καταγγελλόμενη βιαιοπραγία σε βάρος της 30χρονης συντρόφου του, άρχισε έναν «οχετό» οχλήσεων -όπως τόνισε ο εισαγγελέας- παρενοχλώντας το θύμα που προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ και προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.

Ο δημοσιογράφος, ενώ εκείνη είχε μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, της έστελνε συνεχώς μηνύματα και της έκανε 80 τηλεφωνικές κλήσεις, λέγοντας της πως βρίσκεται κάτω από το σπίτι της.

«Είναι μία πρώτη ηθική δικαίωση, θα ακολουθήσει και άλλο δικαστήριο για σωματικές. Είναι πολύ ικανοποιημένη γιατί του επιβλήθει ο όρος να μην μπορεί να την πλησιάσει και να την ενοχλήσει», είπε ο Δημήτρης Μπόλης, δικηγόρος της 30χρονης δημοσιογράφου.

Ένα 24ωρο μετά απείλησε και την εν διαστάσει σύζυγος του, λέγοντας της πως θα την σκοτώσει εάν του πάρει τα παιδιά τους.

«Με χαστούκισε»

Η 30χρονη δημοσιογράφος περιέγραψε, καταθέτοντας στο δικαστήριο, το σκηνικό τρόμου που έζησε την περασμένη Κυριακή στο σπίτι της.

«Άρχισε να με κατηγορεί ότι έχω άλλη σχέση και μετά να με φτύνει. Με χαστούκισε, με έσπρωξε, μου προκάλεσε αμυχή κάτω από μύτη, μου τραβούσε τα μαλλιά. Εξαιτίας των χαστουκιών που μου έριχνε, χτύπησα στη γνάθο και στο αυτί μου», είπε η 30χρονη δημοσιογράφος.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος επιχείρησε να υποβαθμίσει το περιστατικό και υποστήριξε πως η σύντροφος του άρχισε να τον χτυπάει πρώτη.

«Υπήρξε μία έκρηξη θυμού από την σύντροφό μου, δέχθηκα το πρώτο χτύπημα στο στήθος και στη συνέχεια, χαστούκια στο πρόσωπο», ανέφερε ο 45χρονος δημοσιογράφος.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου.

Για τις καταγγελίες ξυλοδαρμού της εν διαστάσει συζύγου και της μέχρι πρότινος συντρόφου του δημοσιογράφου, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σπέτσες ΤΩΡΑ – 44χρονος βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Πιάστηκαν με μισό τόνο ελαιόλαδου… μπόμπα