in

AngryAngry

ΣΟΚ στο Ηράκλειο – Με μώλωπες σε όλο του το σώμα το 3χρονο κοριτσάκι

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης ενός μικρού παιδιού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ιδιοκτήτης σπιτιού στην περιοχή του Πόρου τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση λέγοντας ότι εδώ και πολύ ώρα ακούει τα έντονα κλάματα ενός μικρού παιδιού από γειτονικό σπίτι.

  • Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σπίτι που υπέδειξε ο γείτονας και εντόπισαν μέσα σε αυτό ένα παιδάκι μόλις 3 ετών, με μόλωπες σε όλο του το κορμάκι αλλά και το κεφάλι.

Στο σπίτι την ώρα εκείνη βρισκόταν ένας 23χρονος Παλαιστίνιος ενώ όπως διαπιστώθηκε η μητέρα του μικρού κοριτσιού έλειπε από το διαμέρισμα.

  • Οι αρχές συνέλαβαν τον νεαρό από την Παλαιστίνη ενώ αναζητήθηκε και συνελήφθη και η 20χρονη μητέρα του παιδιού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα οδηγούνται ενώπιον του Εισαγγελέα.

  • Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες, το τρίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξετάστηκε ενώ πηγές αναφέρουν ότι φέρει και παλαιότερα τραύματα.

Το κοριτσάκι πλέον νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική ενώ με εντολή Εισαγγελέα αφαιρέθηκε η προσωρινή επιμέλεια από την μητέρα και το κοριτσάκι θα μείνει με τον παππού και την γιαγιά από την πλευρά της μητέρας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νατάσα Θεοδωρίδου – Το βίντεο στο κρεβάτι της χωρίς μακιγιάζ

Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά βάφτισαν την κόρη τους