in

Γιάννενα ΤΩΡΑ – Σκοτώθηκε 18χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά 19χρονος φίλος του σε τροχαίο

Τραγωδία κάτω από την αεορογέφυρα της Εγνατίας Οδού, έξω από τα Γιάννενα. Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας, σε τροχαίο δυστύχημα.

  • Το τροχαίο στην Εγνατία Οδό άφησε πίσω ένα νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία Το αυτοκίνητο που επέβαιναν κατέληξε σε κολόνα και παρά την ταχύτατη κινητοποίηση, δεν υπήρχαν περιθώρια σωτηρίας για τον συνοδηγό του ΙΧ. Ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο φίλος του, που οδηγούσε, παραμένει σε νοσοκομείο στα Γιάννενα, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 23:15 το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου του 2024, στον επαρχιακό δρόμο προς Μπάφρα, κάτω από την αεορογέφυρα της Εγνατίας Οδού, έξω από τα Γιάννενα.

  • Tο όχημα που οδηγούσε ένας 19χρονος με συνοδηγό έναν 18χρονο, υπό συνθήκες που διερευνώνται εξετράπη της πορείας του κάτω από τη γέφυρα και έπεσε σε τσιμεντένια κολόνα.

Σύμφωνα με το epirus-tv, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ, 2 οχήματα της Π.Υ και η Τροχαία που προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας.

  • Σημειώνεται ότι οι άνδρες της Π.Υ δεν χρειάστηκε να επιχειρήσουν καθώς δεν υπήρξε εγκλωβισμός .Και οι δύο νεαροί διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΠΓΝΙ.

Ο 18χρονος συνοδηγός δυστυχώς έχασε τη ζωή του και ο 19χρονος οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται στο ΠΓΝΙ με βαριά τραύματα.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σέξυ “ατύχημα” για Ελληνίδα τραγουδίστρια με κοντό σορτς

Θα πάθετε σοκ με την Αναστασία – Τραγουδούσε και φαινόταν για ώρα το στρινκ της…