in

OMGOMG AngryAngry CuteCute

Σοκ – Ειδικευόμενη Παιδίατρος και ο σύζυγός της τεμάχισαν την 8 μηνών κόρη τους…

Η νεαρή παιδίατρος και ο σύζυγός της σκότωσαν το παιδί… πάνω σε καβγά και δήλωσαν εξαφάνιση!

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η συγκλονιστική δολοφονία ενός μωρού οκτώ μηνών στο Ροστόφ-ον-Ντον της Ρωσίας. Οι γονείς του παιδιού, μια 23χρονη παιδίατρος και ο 33χρονος σύζυγός της, διευθυντής εταιρείας παραγωγής μελιού, κατηγορούνται ότι τεμάχισαν το βρέφος για να καλύψουν το έγκλημά τους.

Ειδικευόμενη Παιδίατρος και ο σύζυγός της τεμάχισαν την 8 μηνών κόρη τουςΤο μωρό πέθανε αφού ο πατέρας, Yakov Maiboroda, κλώτσησε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης μεταξύ του ζευγαριού, αλλά κατέληξε να χτυπήσει το παιδί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Το περιστατικό συνέβη στο διαμέρισμά τους στο Rostov-on-Don, μια πόλη που βρίσκεται κοντά στα δυτικά σύνορα με την Ουκρανία.

  • Για να κρύψει τη δολοφονία, το ζευγάρι χρησιμοποίησε μαχαίρια και ηλεκτρική μηχανή κρέατος για να διαμελίσει το σώμα του μωρού, το οποίο στη συνέχεια τοποθέτησε σε 13 πλαστικές σακούλες. Στη συνέχεια, η μητέρα και ο γιατρός κάλεσαν την αστυνομία για να καταγγείλουν την απαγωγή της κόρης τους από άγνωστους δράστες.

Οι αρχές ανέφεραν ότι «όταν οι γονείς διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν έδινε σημεία ζωής, προσπάθησαν να κρύψουν το πτώμα διαμελίζοντάς το». Η αστυνομία βρήκε ίχνη αίματος στην ηλεκτρική μηχανή κρέατος και μαχαίρια, καθώς και 13 σακούλες με ανθρώπινα λείψανα.

  • Οι γείτονες ανέφεραν ότι υπήρχαν «συνεχείς διαφωνίες και εντάσεις» από τότε που το ζευγάρι μετακόμισε στο διαμέρισμα πριν από έξι μήνες. Την ημέρα της δολοφονίας, οι γείτονες ένιωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι γονείς προσπαθούσαν να πετάξουν το σώμα του μωρού τους πίσω από κλειστές πόρτες.

Το ζευγάρι έχει προφυλακιστεί και η δίκη του έχει οριστεί για τις 28 Ιουνίου. Το φρικτό περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ και δυσπιστία στην τοπική κοινωνία και τον κόσμο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

«Βροχή» τα σχόλια για τα κιλά της Παπουτσάκη – «Πώς έγινες έτσι; Επειδή χώρισες;»

Αδιανόητα μονοψήφια χθες για το “Survivor”- Ο χειρότερος μέσος όρος…