in

OMGOMG

Σκάνδαλο στο Φεστιβάλ του ΑΡΔΑ – Υπερτιμολογούν τις αμοιβές των τράπερς. Ζαλίζουν τα ποσά

Υπερδιπλάσια ποσά θα κοστίσουν οι συναυλίες του φετινού Φεστιβάλ του Άρδα, που σήμερα ανοίγει τις πύλες του για τις επόμενες τρεις μέρες.

 

  • Σύμφωνα με τον πρώην Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, συναυλίες που σε άλλες περιοχές της Ελλάδας πληρώθηκαν μόνο 15.000 €, για το Φεστιβάλ του Άρδα χρεώθηκαν υπερτιμολογημένα με … 39.000 € (!!!).

 

 

«Αν μέχρι την πληρωμή δεν αναθεωρηθεί η συμφωνία, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος, τότε θα μιλάμε για τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο που θα βαρύνει τη Δημοτική Αρχή και τους συνεργάτες του Δημάρχου που έβαλαν την υπογραφή τους, προφανώς με γνώση του Δημάρχου», σχολίασε ο κ. Μαυρίδης.

 

Αναφερόμενος στις μελλοντικές πολιτικές του στοχεύσεις είπε ότι το ενδιαφέρον του επικεντρώνεται ειδικότερα στα αυτοδιοικητικά, αποκλείοντας έτσι εμμέσως, τη συμμετοχή του σε Βουλευτικά ψηφοδέλτια.

 

 

Ακουστε τι είπε ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κιλκίς ΤΩΡΑ – Αποσοβήθηκε ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς μέσα στην πόλη

Εύβοια ΤΩΡΑ – Βρέθηκαν και οι δύο περιπατητές που είχαν χαθεί