in

ΣΚΑΙ – Τρολάρισμα στην Σκορδά και Χρόνια Πολλά στον Λιάγκα

Τις δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη σχετικά με τις δύο τηλεοπτικές μεταγραφές που θα δούμε την επόμενη σεζόν σχολίασε η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της σήμερα στον αέρα του Fay’s Time στο ΣΚΑΙ.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λοιπόν μετά την προβολή των δηλώσεων της δημοσιογράφου, τόνισε πως η μια μεταγραφή είναι γνωστή και είναι αυτή της Φαίης Σκορδά.

Η παρουσιάστρια τότε φάνηκε να αισθάνεται άβολα, μιας και η ομάδα της έκανε λόγο για μια τηλεοπτική μεταγραφή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο ο συνάδελφός της υποστήριξε ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρεται σίγουρα σε εκείνη, μιας και το όνομα της για αλλαγή τηλεοπτικής στέγης ακούγεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα.

Η Φαίη Σκορδά συμφώνησε όμως δεν προχώρησε φυσικά σε κάποια παραπάνω αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον, ενώ πάνω στην κουβέντα ευχήθηκε δημόσια και χρόνια πολλά στον Γιώργο Λιάγκα, μιας και γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του.

«Χρόνια πολλά! Όλα τα καλά! Και νομίζω ότι και αστρολογικά είναι μία ωραία χρονιά. Σε όλους τους γονείς και σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στις εξετάσεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κολυμπήστε άφοβα – Άριστης ποιότητας το 95,8% των ελληνικών θαλασσών σύμφωνα με έρευνα της ΕΕ

Κρήτη ΤΩΡΑ – Η 17χρονη λίγα λεπτά πριν τον θάνατό της. «Είχε προειδοποιήσει ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει»