in

CryCry LOLLOL

Χρηστίδου για Κουτσελίνη – «Δεν περίμενα την τοποθέτηση της. Την βρήκα άστοχη»

Τα όσα έγιναν με τις δηλώσεις που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, αλλά και για τα χάμπουργκερ και τα τσίζμπεργκερ, σχολίασαν σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι».

  • «Είναι ένα ζήτημα που μας έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτή η τοποθέτηση, δεν την περίμενα, τη βρήκα άστοχη. Πιο πολύ με στεναχώρησε η επόμενη μέρα. Την επόμενη μέρα θα ήθελα λίγο περισσότερη προσοχή, θα ήθελα μια συγγνώμη. Ένιωσα ότι και την επόμενη μέρα ήρθε και κούνησε κάπως το δάχτυλο, είπε ότι “δεν καταλάβατε τι είπα”, που μπορεί άλλο να ήθελε να πει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αλλά όταν έχει προκληθεί τόσο μεγάλη αντίδραση, οφείλεις να δεις γιατί προκλήθηκε, σίγουρα κάτι έκανες. Έπρεπε να πάρει ξεκάθαρη θέση και όχι μιλώντας για τον εαυτό της, αλλά απέναντι στην τοποθέτηση αυτή. Και επειδή έχει την εμπειρία να το κάνει και να το στηρίξει αυτό, εμένα γι’ αυτό με προβλημάτισε. Με προβλημάτισε η επόμενη μέρα, έκανε κάποιες αναφορές που έγιναν viral…».

 

Κλείνοντας ανέφερε: «Η πρώτη μέρα μπορεί να συμβεί στον καθένα, να παρεξηγηθεί κάτι που θα πεις. Όμως εδώ, με τη δεύτερη διατύπωση, έδειξε ότι δεν παρεξηγήθηκε κάτι. Έδειξε ότι “το εννοούσα αυτό που είπα”».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λέρος ΤΩΡΑ – Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για υπόθεση κατασκοπείας – Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί

Απίστευτο – Που είναι και τι κάνει σήμερα η Πετρούλα Κωστίδου