in ,

LOLLOL CryCry

Τέρμα το Show – Σφίγγει ο κλοιός στα πάνελ του ΑΝΤ1 και αυστηρή οδηγία για δημοσιογραφική εργασία

Αλλάζουν τα δεδομένα για τα δύο πάνελ των πρωινών εκπομπών του ΑΝΤ1 που δεν πηγαίνουν καθόλου καλά σε τηλεθέαση. Είναι γεγονός πως το κανάλι διανύει τη χειρότερή του χρονιά από άποψης τηλεθέασης στις πρωινές του εκπομπές.

 

  • Ο Λιάγκας παλεύει για την 3η θέση και η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται στην 4η. Είναι δύο εκπομπές ακριβές για τα δεδομένα της αγοράς – περισσότερο το «Πρωινό» – και σε αρκετές περιπτώσεις οι πανελίστες πλην του σχολιασμού δεν συνεισφέρουν με άλλο τρόπο στις εκπομπές.

 

Αυτό λοιπόν τώρα αλλάζει: Οι πάντες θα πρέπει εκτός από την παρουσία τους να συνεισφέρουν και με δημοσιογραφική εργασία πίσω από τις κάμερες.

 

  • Πως μεταφράζεται αυτό;

 

Ρεπορτάζ, επιμέλεια βίντεο, συνεντεύξεις, δημοσιογραφικές αποστολές, κλείσιμο καλεσμένων και κυρίως πληροφορία. Το κανάλι θέλει μεγαλύτερη αποδοτικότητα καθώς όπως είναι γνωστό στην αγορά τα πάνελ των δύο εκπομπών αμείβονται ικανοποιητικότατα.

 

Θα δούμε λοιπόν πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση μέχρι και τα μέσα Δεκέμβρη που θα είναι κρίσιμος μήνας σε πολλά επίπεδα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Δούκα και οι γιατροί της απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες μετά την μήνυση του Κιμούλη

Τα μεταμεσονύχτια “περπατήματα” του Παύλου Ντε Γκρές – Τα γούστα και οι κολλητοί