Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα στο οποίο έχασε την ζωή του ο άτυχος 23χρονος Χάρης στην Λευκοθέα στις Σέρρες.
Οι συγγενείς του μίλησαν στον ALPHA και είπαν πως στις 04:44τα ξημερωματα ο άτυχος νέος τηλεφώνησε στον πατέρα του και του είπε πως έπεσε με την μηχανή στην Λευκοθέα και του ζήτησε να πάει να τον πάρει.
- “Μπαμπά μην ανησυχείς είμαι καλά ” ήταν τα τελευταία λόγια του παιδιού στον πατέρα του. Το επόμενο λεπτό ο πατέρας πήρε πίσω το παιδί για να τον ρωτήσει σε ποιο σημείο ακριβώς βρισκόταν και το τηλέφωνο ήταν νεκρό. Όταν ο τραγικός πατέρας έφτασε στο σημείο το παιδί ήταν αιμόφυρτο στην άσφαλτο.
” Το παιδί πήρε τον μπαμπά του γιατί έπεσε με την μηχανή και είπε ότι είναι καλά και μέχρι να πάει ο γαμπρός μου στο σημείο βρήκε την αστυνομία και το παιδί αιμόφυρτο και ξεψυχησε στα χέρια του.” είπε η θεία του παιδιού.