in

Σεισμός στις Κυκλάδες – Ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει Λέσχη για πολίτες που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Οι σεισμοί στις Κυκλάδες τα τελευταία 24ωρα έχουν οδηγήσει χιλιάδες πολίτες να φύγουν από τα νησιά με πλοία και αεροπλάνα.

  • Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε πως θέτει άμεσα σε λειτουργία τη Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου (Μαμούρη 22 και Δύμης), για να φιλοξενήσει τους ανθρώπους που αναγκάζονται να εκκενώσουν τα σπίτια τους μετά του σεισμούς στις Κυκλάδες

Η Λέσχη Φιλίας θα παραμείνει ανοιχτή για όσο διάστημα χρειαστεί, προσφέροντας ασφαλές καταφύγιο, στέγη και τρόφιμα σε όσους το έχουν ανάγκη.

  • Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν με την 24ωρη γραμμή του Δήμου Αθηναίων στο 1595 για περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγηση, προτού μεταβούν στη Λέσχη.

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, αντιλαμβανόμενος την έκτακτη κατάσταση που έχει προκύψει από την έντονη σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάδες, επικοινώνησε άμεσα με τους Δημάρχους των νησιών, ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί και για τις άμεσες ανάγκες των κατοίκων.

 

 

Δήλωσε έτοιμος για την παροχή βοήθειας εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων, εφόσον χρειαστεί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ξέσπασε η Φουρέιρα για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου στην Κρήτη

Στην Αθήνα η κηδεία του μικρού Άγγελου – Το αγγελτήριο και το μήνυμα «αποχαιρετισμού»