Με το αριστερό και γκολ στα δίχτυα της απ’ τα αποδυτήρια ξεκινά τη νέα σεζόν η Καινούργιου.
- Οι προβλέψεις των έμπειρων της αγοράς δίνουν μονοψήφιο στην “Μις Τρέσα” που μάλιστα πρόσφατα διαφήμισε απο το instagram την φετινή “προβιά” της… πάει να στήσει κυριλέ ψυχαγωγικό πρωινό με παλιά βέβαια και φθαρμένα στο φουλ υλικά.
Τα νέα δεδομένα έχουν επιδεινώσει την κατάσταση: Όλα τα μεγάλα ονόματα των σειρών του Alpha αρνούνται να δώσουν συνεντεύξεις στην εκπομπή της και δηλώνουν ξεκάθαρα πως προτιμούν τις εκπομπές της Ναταλίας Γερμανού και της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
- Τα πεσιματικά απ’ ότι μαθαίνω είτε δεν βγαίνουν ή έχουν «καεί» από Σκορδά, Λιάγκα, Τσιμτσιλή και Breakfast.
Κάβα θεμάτων δεν υπάρχει… Και για όλα τα παραπάνω υπάρχει εξήγηση: Δεν υπάρχει Μάλλης, δεν υπάρχει Κοκλώνης.
- Οι ξένοι συνιδιοκτήτες του Alpha παρακολουθούν στενά την κατάσταση και αν το μονοψήφιο είναι χαμηλό η Καινούργιου θα πρέπει να περιμένει δυσάρεστες εξελίξεις μέχρι τα Χριστούγεννα.
Λέτε τελικά το σενάριο που την θέλει να παρουσιάζει “κονσέρβα εκπομπή μόδας” να είναι πιο κοντά απο ποτέ; Οψόμεθα!



GIPHY App Key not set. Please check settings