in

Σε απόγνωση μελισσοκόμος μετά από κλοπή – «Για να τα καταφέρω διέθετα χαρτζιλίκι μου»

Θύμα κλοπή ο 17χρονος μελισσοκόμος στην Κρήτη, που πλέον βρίσκεται σε απόγνωση. Άκαρπες οι έρευνες των αστυνομικών για τους δράστες…

  • Μέσα σε ένα βράδυ χάθηκαν οι κόποι του 17χρονου Γιώργου, του μελισσοκόμου από τον Άγιο Βασίλειο, του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στο Ηράκλειο.

 

Ο αυτοδίδακτος μελισσοκόμος είχε στην κατοχή του 26 κυψέλες, από τις οποίες 11 είχε μεταφέρει στον κάμπο των Πεζών, από όπου και εκλάπησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

«Τελευταία φορά είχα πάει στις μέλισσες τη Δευτέρα του Πάσχα και ήταν όλες εκεί. Το προηγούμενο Σάββατο, όμως πήγε ο πατέρας μου και νόμιζε ότι τις είχα μεταφέρει καθώς δεν είχαν αφήσει τίποτα», εξομολογείτε ο 17χρονος, στο cretalive.

Ο Γιώργος με τη μητέρα του κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και οι κυψέλες. «Ήρθαν πήραν αποτυπώματα, όμως δυστυχώς δεν βρήκαν τίποτα. Ο Γιώργος είχε αφιερώσει πολύ κόπο και χρόνο για να τις αποκτήσει και είχε πολύ μεράκι για αυτή τη δουλειά», αναφέρει η μητέρα του 17χρονου, κ. Μαρία και συνεχίζει:

«Θυμάμαι ερχόταν σπίτι κάποιες φορές και τον είχαν τσιμπήσει 4-5 μέλισσες, “δεν προσέχεις καθόλου βρε Γιώργο” του έλεγα και εκείνος μου απαντούσε ”μαμά αν δεν σε τσιμπήσουν οι μέλισσες πως θα νιώσεις μελισσοκόμος;”».

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Θείος κακοποίησε σεξουαλικά την 10χρονη ανιψιάς του

Νάταλι Θάνου – «Ένας άντρας είναι καλός στο s3x όταν…»