in

AngryAngry CryCry OMGOMG

Σάλος με βίντεο που ακούγεται παιδάκι να κλαίει – Η θέση των αρμοδίων για τα περί ξυλοδαρμού

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες στα social media και στο οποίο απεικονίζεται μια μητέρα να μιλά και πίσω το παιδάκι της ακούγεται να ουρλιάζει από το κλάμα, ενώ γίνονται αναφορές πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον παππού του.

Με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν μετά την αναπαραγωγή του εν λόγω βίντεο, αρμόδιοι τονίζουν πως πρόκειται για βίντεο που λήφθηκε και ανέβηκε στο διαδίκτυο τον Μάιο του 2022, ωστόσο αυτές τις μέρες επανήλθε στο φως από πολίτες που ζητούν ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση είχε διερευνηθεί από την Αστυνομία και τόσο η κάτοχος του λογαριασμού όσο και συγγενικά της πρόσωπα, τέσσερα στο σύνολο, κλήθηκαν για κατάθεση και όλοι ισχυρίστηκαν πως το παιδάκι είχε πέσει από το πάρκο του, για αυτό έκλαιγε και απέρριψαν τα περί ξυλοδαρμού του.

Από την διερεύνηση του περιστατικού δεν προέκυψαν ποινικά αδικήματα, με την Αστυνομία μάλιστα να αναφέρει πως «δεν φαίνεται ξεκάθαρα εάν πρόκειται για περιστατικό βίας», ενώ ενημερώθηκαν από τότε οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας, οι οποίες παρακολουθούν την οικογένεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από αιφνιδιαστικές επισκέψεις, το Γραφείο Ευημερίας αναφέρει πως δεν αντιλήφθηκαν πως το παιδάκι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Τότε, είχαν γίνει ενέργειες από την Αστυνομία και το βίντεο είχε διαγραφεί, ενώ μετά την εκ νέου αναπαραγωγή του, το Ηλεκτρονικό Έγκλημα επίσης προβαίνει σε ενέργειες ώστε να διαγραφεί ξανά το βίντεο.

Οι υπηρεσίες κοινωνικές ευημερίας συνεχίζουν να παρακολουθούν την οικογένεια και όπως αναφέρεται επίσης, δεν έχει προκύψει πως το παιδάκι έπεσε ή πέφτει θύμα βιαιοπραγίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ο μεγαλύτερος ήρωας της τραγωδίας – Πώς ο μαραγκός του Αγίου Όρους «εμφανίστηκε σαν άγιος»

Επιβάτης του μοιραίου τρένου – «Θα μπορούσα να είμαι στη θέση των δίδυμων κοριτσιών»