Η σαλμονέλα είναι ένα από τα πιο κοινά βακτήρια που προκαλούν τροφικές δηλητηριάσεις παγκοσμίως. Προκαλείται από την κατανάλωση μολυσμένων τροφίμων ή νερού — κυρίως ωμών ή ανεπαρκώς μαγειρεμένων αυγών, πουλερικών, κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Η έγκαιρη αναγνώριση των συμπτωμάτων είναι σημαντική, καθώς η σαλμονέλωση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές, ιδιαίτερα σε παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.
Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια



GIPHY App Key not set. Please check settings