in

Σάκης Ρουβάς – “Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία”

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος απόψε στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο λαμπερός pop star μίλησε για το πόσο τον επηρέασε ο χωρισμός των γονιών του και ότι αρχικά σκεφτόταν πως δεν θα κάνει οικογένεια.

  • «Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία» παραδέχθηκε ο Σάκης Ρουβάς.

Για τη γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη εξομολογήθηκε ο Σάκης Ρουβάς: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πανελλήνιες 2024 – Πρεμιέρα την Πέμπτη με Νέα Ελληνικά – Το πρόγραμμα για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Συνταξιούχοι οφειλέτες – Τον Ιούλιο ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συνταξιοδότησης. Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι από τη νέα διάταξη