in

OMGOMG

Ρόδος ΤΩΡΑ – Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα, με έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματία

Ένας νεκρός κι ένας βαριά τραυματίας, είναι ο απολογισμός του νέου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα στις 5 και 10 τα ξημερώματα, στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, λίγο πριν τη διασταύρωση για Τσαίρι.

  • Σύμφωνα με τη rodiaki, δίκυκλο όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση τη Ρόδο και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε από τον δρόμο με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και ένας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο βαριά τραυματίας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο, χρειάστηκε να ζητήσουν τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, καθώς το ένα από τα δύο άτομα είχε καρφωθεί σε σίδερο και χρειάζονταν να γίνουν οι απαιτούμενοι χειρισμοί για τον απεγκλωβισμό του.

  • Τα στοιχεία των εμπλεκομένων στο τροχαίο δεν έγιναν ακόμα γνωστά από τις αρμόδιες αρχές, αλλά από πληροφορίες του τοπικού site εκτιμάται ότι πρόκειται για δύο αλλοδαπούς τουρίστες που είχαν έρθει πρόσφατα στο νησί για διακοπές.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών που ρυθμίζει την κυκλοφορία, ενώ στελέχη της Τροχαίας Ρόδου αναμένεται να διερρευνήσουν τα στοιχεία και τα δεδομένα, στο πλαίσιο αναζήτησης των αιτιών του δυστυχήματος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

H Χατζίδου για την Σκορδά – “Όταν ο άλλος δεν σε σέβεται και σε υποβιβάζει, προτιμάς να καθίσεις σπίτι σου….””

Η Κάρα Ντελεβίν στη σύντροφό της: ” Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα “