in

CryCry OMGOMG

Ραγίζουν καρδιές – Η τελευταία αγκαλιά τριών φίλων πριν τους παρασύρουν τα νερά ποταμού [βίντεο]

Ένα συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει την τελευταία αγκαλιά τριών φίλων, ανάμεσά τους ένα ζευγάρι, στην Ιταλία προτού τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά πλημμυρισμένου ποταμού.

 

 

  • Η 20χρονη Πατρίτσια Κόρμος, η 23χρονη φίλη της Μπιάνκα Ντόρος και ο φίλος της τελευταίας, ο 25χρονος Κρίστιαν Μόλναρ, είχαν αποφασίσει να πάνε έναν περίπατο στις όχθες του ποταμού Νατισόνε, κοντά στο Ούντινε της Βόρειας Ιταλίας, όταν τα νερά του ποταμού φούσκωσαν επικίνδυνα μετά από καταρρακτώδεις βροχές.

 

 

Οι δύο γυναίκες κι ο άνδρας εθεάθησαν για τελευταία φορά ζωντανοί την Παρασκευή μέσα στα νερά του ποταμού σε μια νησίδα στο μέσον του, όπου είχαν φθάσει.

  • Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που αγκαλιάζονται εγκλωβισμένοι μέσα στα ορμητικά νερά, αδυνατώντας να φθάσουν στην όχθη του ποταμού, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη προσπάθειες διάσωσής τους. «Τους πετάξαμε ένα σκοινί, αλλά τους κατάπιαν τα νερά του ποταμού μπροστά στα μάτια μας.

Τους είδαμε να εξαφανίζονται», δήλωσε ο Τζόρτζιο Μπαζίλε, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Ούντινε.

 

  • Χθες Κυριακή βρέθηκαν οι σοροί των δύο γυναικών -της Κόρμος και της Ντόρος, μιας Ρουμάνας που επισκεπτόταν την οικογένειά της- περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά.

 

Η έρευνα για τον εντοπισμό του επίσης Ρουμάνου άνδρα συνεχίζεται, ενώ η Εισαγγελία της πόλης της Βόρειας Ιταλίας ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Ιερόδουλη να ήμουν, δεν δικαιούμαι αποζημίωση εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι;»

Χτύπησε την υπάλληλο πρατηρίου και άρπαξε χρήματα