in

Πυροβολισμοί και ξύλο για κτηματικές διαφορές

Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια της σύρραξης που ξέσπασε στο Δροσερό της Ξάνθης, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν άρχισαν να καυγαδίζουν έξι συγχωριανοί και ένας από αυτούς πυροβόλησε, αρχικά στον αέρα, αλλά στη συνέχεια σημάδεψε έναν άλλο που τραυματίστηκε στο αυτί προσπαθώντας να τον αφοπλίσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τέσσερις άνδρες ηλικίας 51, 46, 21, και 33 χρόνων συνεπλάκησαν με έναν 53χρονο και έναν 34χρονο με τους οποίους έχουν κτηματικές διαφορές. Κατά την διάρκεια του καυγά, ένας από τους πρώτους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στον αέρα, αλλά στη συνέχεια με εντολή του 51χρονου έστρεψε το όπλο προ το μέρος του 53χρονου. Εκείνος προσπάθησε να απομακρύνει το όπλο, αλλά τραυματίστηκε από τον δράστη, οι συνεργοί του οποίου άρχισαν να χτυπούν με ρόπαλα και στυλάρια τον 34χρονο και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης και, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, καθώς είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος τους ο 51χρονος που επίσης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στον τόπο της συμπλοκής, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν έναν κάλυκα από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου που κατασχέθηκε και αναζητούν στα χρονικά όρια του αυτοφώρου τους άλλους τρεις δράστες, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αναστασία Γιούσεφ – Αυτό είναι το ξέσπασμά της για το βίντεο της που διέρρευσε στο ίντερνετ…

Τελειώνει νωρίτερα – Σήμερα ο ημιτελικός του “Tv Queen”