in

Πύργος ΤΩΡΑ – Σύζυγος 37χρονου παιδοκτόνου – «Είπα στα παιδιά μου ότι ο πατέρας τους είναι δολοφόνος – Θα τους αλλάξω το επώνυμο»

Η σύζυγος του 37χρονου που δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του στον Πύργο, τον επισκέφθηκε για λίγο στη φυλακή. Μιλώντας στον Alpha, η σύζυγος του δράστη είπε πως πήγε να τον δει για ένα λεπτό μόνο και μόνο για να τον ρωτήσει γιατί το έκανε, ενώ αποκάλυψε πως είπε στα παιδιά της ότι ο πατέρας τους σκότωσε το νεαρό κορίτσι και έχει αποφασίσει να τους αλλάξει επίθετο, ώστε να μην έχουν την παραμικρή σχέση μαζί του. «Ηθελα να τον δω για ένα λεπτό. Τον είδα στα μάτια και τον ρώτησα “γιατί το έκανες αυτό στο παιδάκι; Δε λυπήθηκες τα παιδιά σου;” Με κοίταξε, αλλά δεν είπε τίποτα. Θέλω να περάσουν λίγες ημέρες και θα πάω να αλλάξω το επίθετο των παιδιών μου. Τους είπα ότι ο πατέρας τους είναι δολοφόνος και θα πάει φυλακή και δεν θα ξαναγυρίσει. Και αν κάποτε βγει, δεν θέλω να έχει καμία επαφή μαζί μας. Για μας έχει πεθάνει. Τα παιδιά είναι ορφανά από πατέρα» είπε με «ψυχρό αίμα» η σύζυγος του δολοφόνου.

  • «Με την μαμά του κοριτσιού είμαστε αδελφές, όχι απλά φίλες. Ο […] τους έδειχνε αγάπη, δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου εκεί. Δεν είχαμε δει κάτι περίεργο» πρόσθεσε. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την στιγμή που επέστρεψε σπίτι τους μετά το έγκλημα. Ο 37χρονος είχε συμπεριφορά σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ενώ η σύζυγός του, του έλεγε ότι η 11χρονη είχε χαθεί. «Τον ρώτησα αν θέλει να φάει και μου είπε ότι είναι κουρασμένος. Του είπα για την Βασιλική και έπεσε να κοιμηθεί. Του είπα να με πάει κάπου μετά κατά τις 4:30. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ» ανέφερε, ενώ στο ερώτημα αν είχε αίματα στα ρούχα του όταν γύρισε σπίτι, απάντησε πως «δεν παρατήρησα κάτι στα ρούχα. Δεν είχε αλλάξει ρούχα, τα ίδια φορούσε». Η εγκυμονούσα σύζυγος του παιδοκτόνου, ανέφερε πως γνώριζε την παλαιότερη υπόθεση βιασμού, αλλά πίστεψε την δικηγόρο του άνδρα της. «Το γνώριζα. Μίλησα με την δικηγόρο του, δεν είχα πάει στο δικαστήριο. Ολο το χωριό πίστεψε ότι είναι αθώος, η δικηγόρος είπε ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Οταν εισαγγελέας και ανακριτής τον αφήνουν ελεύθερο, τι να κάνω;» είπε και σχολίασε στο τέλος: «Αν τον ειχαν βάλει μέσα, δεν θα είχα κάνει 5 παιδιά που θα είχαν πατέρα δολοφόνο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοφία Μουτίδου – «Το Booth θα γίνει στο Open τέλη Αυγούστου με την ίδια σύνθεση»

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος – Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε