in

Ψυχοκόρες – Η Νέλλα κάνει φόνο – Ποια είναι η Άννα που μπαίνει στην οικογένεια Κοτρώτση;

Η Αννα (Τόνια Σωτηροπούλου) θα μπει στην οικογένεια του Κοτρώτση ως η νοσοκόμα του Σώτου, μετά το χτύπημα με σφαίρα που θα δεχτεί εκείνος, όμως η ομορφιά και η χάρη της δεν θα αργήσει να πέσει στην αντίληψη του Κοσμά. Αρχικά θα της συστήσει να του μιλάει στον ενικό, έπειτα θα της πει πως θα είναι εκεί όταν τον χρειάζεται, ενώ λίγες ημέρες αργότερα θα της τονίσει πως τη νιώθει ως μέλος της οικογένειάς του και θα την προσκαλέσει να τρώνε όλοι μαζί. Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς όμως, όλοι θα αγνοούν τις πραγματικές προθέσεις της κοπέλας που έχει μπει στο σπίτι τους μόνο και μόνο για να τους εκδικηθεί. Βλέπετε, πριν χρόνια, εκείνη και η οικογένειά της που έμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι, εκδιώχτηκαν με τη βία από τον Κοσμά Κοτρώτση που τους κορόιδεψε προκειμένου να εκμεταλλευτεί την περιουσία τους. Στο μεταξύ, η Νέλλα που θα βλέπει την ιδιαίτερη προσοχή του άντρα της προς την κοπέλα, θα αρχίσει να σκέφτεται τρόπους για να τη βγάλει από τη ζωή τους.

  • «Είμαι περιττή πλέον εδώ. Ο Σώτος περπάτησε και χαίρομαι που δεν χρειάζεται πλέον τη βοήθειά μου», θα πει στον Κοσμά κι εκείνος θα κλονιστεί που θα τη χάσει από την καθημερινότητά του. Θα της προτείνει να βγουν για να συζητήσουν, όμως η Αννα θα τον επισκεφθεί μια μέρα μετά στο γραφείο του για να μιλήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα της οικογένειάς του. «Συγγνώμη που πήρα το θάρρος και ήρθα μέχρι εδώ, όμως κάτι με έσπρωξε σε σένα. Δεν μπορώ να κρύβω άλλο τα συναισθήματά μου», θα του πει και θα τον τρελάνει… Οταν τελικά του χαρίσει και ένα φιλί, ο Κοσμάς θα νιώσει πως είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα γι’ αυτή τη γυναίκα Οσο οι δυο τους θα βρίσκονται κρυφά και η Αννα θα δίνει συνεχώς υποσχέσεις στον επιχειρηματία, η Νέλλα θα μετρά τις κινήσεις του άντρα της για να κάνει το μεγάλο χτύπημα, δηλαδή να σκοτώσει και τους δύο.

Ετσι, η αλήθεια που δεν μένει ποτέ κρυφή, θα την οδηγήσει ένα βράδυ στο Καβούρι, όπου Κοσμάς και Αννα θα έχουν δώσει ραντεβού. Αυτό όμως που τελικά θα αντικρίσει δεν θα είναι αυτό που είχε στο μυαλό της. Η Αννα με όπλο στο χέρι θα απειλεί τον Κοσμά που χρόνια πριν είχε καταστρέφει την οικογένεια της ενώ εκείνος θα την παρακαλάει να δείξει έλεος. Η Νέλλα εν βρασμώ και από απόσταση θα πυροβολήσει την κοπέλα και λίγο αργότερα ο Κοσμάς θα την πετάξει στον γκρεμό, καλύπτοντας έτσι τα ίχνη της. Το ματωμένο του πουκάμισο ωστόσο θα το θάψει στον κήπο του σπιτιού του. «Νέλλα, μου έσωσες τη ζωή και δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό», θα πει ο Κοσμάς στη γυναίκα του, που θα απαντήσει: «θυμάσαι την υπόσχεση που είχαμε δώσει οι δυο μας, να στηρίζει ο ένας τον άλλον για πάντα; Αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη πως το εννοούσα». Η υπόθεση της Avvας όμως δεν θα κλείσει τόσο εύκολα για τους δυο τους , αφού σύντομα η αστυνομία θα αναζητά τα χαμένα ίχνη της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πανηγυρισμοί στον Λευκό Πύργο από φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Φαίη Σκορδά – Δείτε τη σε ένα καυτό εξώφυλλο που έχει ξεχάσει και η ίδια…