in

OMGOMG WTFWTF

Ψυχικό ΤΩΡΑ – Στη Μύκονο το κίνητρο της δολοφονίας του τοπογράφου. Το καρτέρι του εκτελεστή

Γνωστός τοπογράφος, του οποίου το τεχνικό γραφείο είχε ως επί το πλείστον δραστηριότητα στη Μύκονο, ήταν ο τοπογράφος που εκτελέστηκε το πρωί στο Ψυχικό.

 

  • Ο τοπογράφος μηχανικός Παναγιώτης Στάθης ήταν συνιδιοκτήτης τεχνικού γραφείου με έδρα το Ψυχικό, το 80% της δραστηριότητας του οποίου ήταν στη Μύκονο.

Εκεί, κατά τις πρώτες πληροφορίες και σε πρώτη φάση, φέρεται να αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας οι αστυνομικές αρχές. Η εν ψυχρώ εκτέλεση -με μαφιόζικα χαρακτηριστικά- έγινε στις 8:35 το πρωί στην κεντρικότατη οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό, την ώρα που το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητό του προσερχόμενος στο γραφείο του. Ο εκτελεστής με τη μηχανή σταμάτησε στο τζάμι του οδηγού και άρχισε να πυροβολεί.

 

 

Πυροβόλησε συνολικά πάνω από 16 φορές: στην αρχή έπεσαν πάνω από 12-14 πυροβολισμοί και μετά από παύση κάποιων δευτερολέπτων έπεσαν ακόμη 4 πυροβολισμοί.

  • Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., είτε το όπλο έπαθε εμπλοκή, είτε ο εκτελεστής άλλαξε γεμιστήρα, εξ ου και η παύση αυτή. Το αυτοκίνητο ανήκε στον συνέταιρο του Παναγιώτη Στάθη, ωστόσο οι Αρχές είναι σίγουρες ότι ο στόχος του εκτελεστή ήταν το θύμα -αποκλείουν δηλαδή το ενδεχόμενο ο εκτελεστής να μπερδεύτηκε-, μιας και ο 54χρονος χρησιμοποιούσε καθημερινά το αμάξι και είναι σίγουρο ότι τον είχαν παρακολουθήσει.

Επιπλέον, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εκτελεστής φαίνεται ότι είχε ακολουθήσει τον 54χρονο Παναγιώτη Στάθη από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρωί τη διαδρομή του από το σπίτι του στο Χαλάνδρι. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο εκτελεστής κινήθηκε μόνος και έχει καταγραφεί από καθαρά βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

 

Φορούσε μαύρα ρούχα, κράνος και επέβαινε σε μηχανή-σκούτερ. Από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν σε κάθε περίπτωση και άλλα βίντεο από κάμερες καταστημάτων της περιοχής για να ανασυνθέσουν τη διαδρομή διαφυγής του.

 

  • Η ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει καταθέσεις από το περιβάλλον του τοπογράφου προσπαθώντας να αντλήσει πληροφορίες που θα μπορούσαν να σκιαγραφήσουν το κίνητρο του συμβολαίου θανάτου που είχε υπογραφεί εις βάρος του.

 

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και πληροφορίες για επιθέσεις σε βάρος του στο παρελθόν και συγκεκριμένα για κάποιους φερόμενους ξυλοδαρμούς εναντίον του στη Μύκονο, τους οποίους δεν είχε καταγγείλει, αλλά και μια καταγγελία που είχε κάνει σε ΑΤ της Αθήνας κατά αγνώστου, για ξυλοδαρμό, πριν από λίγα χρόνια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τζένη Μελιτά – Δεν φαντάζεστε τι φόρεσε και τρέλανε τα πλήθη…

Οι Μαμά-δες επιστρέφουν τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1