in

Πρόβλημα τα τεχνητά γλυκαντικά για τη χλωρίδα του εντέρου

Τα τεχνητά γλυκαντικά, όπως η ασπαρτάμη, η σακχαρίνη και η σουκραλόζη, χρησιμοποιούνται ευρέως σε αναψυκτικά, light προϊόντα και τρόφιμα «χωρίς ζάχαρη» με στόχο τη μείωση των θερμίδων. Αν και για δεκαετίες θεωρούνταν ασφαλή υποκατάστατα της ζάχαρης, πρόσφατες επιστημονικές μελέτες εγείρουν σοβαρές ανησυχίες για τις επιπτώσεις τους στη χλωρίδα του εντέρου – το σύνολο των μικροοργανισμών που ζουν στο πεπτικό μας σύστημα.

Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τον κεράτωσε και χώρισαν – Διαζύγιο “βόμβα” στη σοουμπιζ έπειτα από μόλις 14 μήνες γάμου

Παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα on air και βγήκε εκτός πλατό – Το περιστατικό  bullying που την «τσάκισε»