in

Πριγκίπισσα Σάρλοτ «το αφεντικό» – Η στιγμή που μάλωσε τον Λούις στην παρέλαση – Εκείνος έκανε αντάρτικο

Η σημερινή ημέρα στη Βρετανία ανήκε δικαιωματικά στην Κέιτ Μίντλετον αλλά τα μικρότερα παιδιά της Σάρλοτ και Λούις έκλεψαν μεγάλο μέρος της παράστασης. Υστερα από έξι μήνες απουσίας από τη δημόσια ζωή της Βρετανίας και ενώ περνά μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, την οποία εξομολογήθηκε η ίδια σε ένα βίντεο τον περασμένο Μάρτιο, η Κέιτ Μίντλετον, ενώ ακόμη βρίσκεται σε διαδικασία θεραπείας, οπλισμένη με γενναιότητα, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Λαμπερή, χαμογελαστή και πανέμορφη όπως πάντα, ήταν παρούσα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, ίσως την μεγαλύτερη ετήσια γιορτή του παλατιού, το περίφημο Trooping the Colour για τα γενέθλια του βασιλιά. Η Κέιτ Μίντλετον από τότε που έγινε μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν έλειψε ποτέ από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και το ίδιο έκανε και φέτος. Ο βασιλιάς Κάρολος με μια κίνηση ευγένειας την τοποθέτησε δίπλα του στο μπαλκόνι στηρίζοντας και με αυτόν τον τρόπο την νύφη του στην μεγάλη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Σε έναν κοινό αγώνα άλλωστε, αφού και ο ίδιος διαγνώστηκε το ίδιο διάστημα με την Κέιτ με καρκίνο δίνοντας τη δική του μάχη.

  • Και ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην γενναία Κέιτ, όπως αποκαλεί σήμερα όλος ο βρετανικός τύπος την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Λούις, ο σκανταλιάρης της βασιλικής οικογένειας, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το να είναι απλά… ο εαυτός του! Χόρευε, χασμουριόταν και έπαιζε με τις κουρτίνες, έδωσε και πάλι ρεσιτάλ γκριμάτσας αποδεικνύοντας ότι είναι ο μόνος από την οικογένεια που δεν μπορεί να μπει σε κανένα καλούπι. Σε αντίθεση φυσικά με την μεγαλύτερη αδελφή του πριγκίπισσα Σαρλότ που για μια ακόμη φορά είχε το ρόλο της… δασκάλας στην οικογένεια, προσπαθώντας να βάλει σε τάξη τον Λούις. Οταν ο πρίγκιπας Λούις τέντωνε τα χέρια του στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ λίγο πριν την ανάκρουση του εθνικού ύμνου η Σαρλότ με ύφος όπως πάντα τον… διέταξε να κάτσει προσοχή. «Λούις κατέβασε τα χέρια σου», είπε η Σάρλοτ στον μικρό της αδελφό, σύμφωνα με την Juliet Sullivan ειδικό στο να διαβάζει τα χείλη, προτού τον χτυπήσει στον ώμο για να τραβήξει την προσοχή του.

Ο πρίγκπας Λούις έκανε μια γκριμάτσα και κατέβασε τα χέρια υπακούοντας στην Σάρλοτ… Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο πρίγκιπας δέχτηκε και πάλι παρατήρηση από την αδελφή του, καθώς τον διέταξε να «σταματήσει» τον χορό του, ενώ στέκονταν σε ένα παράθυρο στο κτίριο της Horse Guards, ώστε να παρακολουθήσουν τον βασιλιά Κάρολο να επιθεωρεί τα στρατεύματα. «Σταμάτα να χορεύεις», είπε η Σάρλοτ με ύφος στον Λούις που φάνηκε να μην συγκινείται και συνέχισε τον χορό του. Συγκεκριμένα η αναγνώστρια χειλιών Nicola Hickling είπε στη Mirror ότι καθώς ο Λούις χόρευε, η Σαρλότ τού είπε: «Πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις. Κοίτα την παρέλαση», με τον μικρό να της απαντά: «Δεν θα το κάνω». Η Σάρλοτ συνέχισε πιο επιτακτικά: «Κάνε ό,τι σου λένε», με τον μικρό πρίγκιπα να της απαντά ορθά-κοφτά «Όχι». Εν τω μεταξύ, η μητέρα τους Κέιτ Μίντλετον φάνηκε να χαμογελάει παρακολουθώντας την αλληλεπίδραση μεταξύ των παιδιών της, προτού πάρει και πάλι το πιο σοβαρό της ύφος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια – Απεγκλωβίστηκαν ένοικοι της πολυκατοικίας

J2US – Δεν πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό και αποχώρησαν ομόφωνα