in

“Power of Love” – Ασυγκράτητος ο Πελετιέ. «Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες άγριο έρωτα;»

Παιχνίδι ερωτήσεων υπήρξε στο χθεσινό επεισόδιο του Power of Love κι ορισμένες από αυτές προκάλεσαν αίσθηση. Έτσι, ο Νίκος Πελετιέ μόλις συνάντησε τη Σωτηρία της έκανε ερώτηση για τις ερωτικές της συνευρέσεις με την ίδια να μένει άναυδη.

  • «Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας πραγματικός άντρας… περίμενε να σου πω» είπε ο Πελετιέ με την Σωτηρία να καταλαβαίνει τι θέλει να τη ρωτήσει και να αντιδρά λέγοντας πως δεν αντέχει. Ο Πελετιέ, όμως, επέμεινε: «Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας πραγματικός άνδρας σου έκανε άγριο έρωτα;»

«Πίστεψέ με υπήρχε. Κάτσε να θυμηθώ. Άμα τα βάλουμε τώρα κάτω. Δεν έχω πάει και με…» απάντησε διστακτικά η Σωτηρία, θέλοντας να αποφύγει την ερώτηση του συμπαίκτη της στο Power of Love.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιώργος Καράβας στους -85 βαθμούς – «Είμαι έτοιμος να πεθάνω όρθιος»

Καταγγελία από τουρίστες – Tαξιτζής τους ξυλοκόπησε και ζήτησε 100 ευρώ για το Πειραιάς – Αθήνα