in

Γιαννόπουλος για Νέγκα – “Δεν έκανε κάτι παραπάνω από αυτό που έκανε και η Μαρίνα στην Eurovision”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, δε, ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε τόσο την καλλιτεχνική εξέλιξη της Μαρίνας Σάττι όσο και τον ντόρο που προκάλεσε η ατάκα της Αθηναϊδας Νέγκα στη σκηνή των MVMA 2024.

  • Ειδικότερα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «βλέπω την Μαρίνα Σάττι καλλιτεχνικά πιο φρέσκια, πιο ανανεωμένη, πιο ποπ σταρ. Δηλαδή θεωρώ ότι η καριέρα της έχει αλλάξει πλέον την τελευταία διετία, κυρίως τον τελευταίο χρόνο με αφορμή την Eurovision. Μπορεί αυτό να της δημιουργεί κάποιες υποχρεώσεις, της ποπ σταρ, που δεν μπορεί να της αφομοιώσει και δεν της ταιριάζουν για να τις βγάλει εις πέρας. On stage όμως, που την είδα, μια χαρά το βγάζει εις πέρας».

«Το σχόλιο της Αθηναϊδας Νέγκα δεν το βρήκα τραγικό. Είναι γνωστό πως κάποιοι άνθρωποι, που είμαστε στα media χρόνια, εκτός από το όνομα και τη φωνή μας, έχουν και την προσωπικότητα μας. Άλλοι την βγάζουμε περισσότερο με τον λόγο μας , άλλοι λιγότερο. Η Αθηναϊς ανήκει στους ανθρώπους που πάντα έβγαζε την προσωπικότητα της. Εννοείται πως όταν βγει να δώσει ένα βραβείο, υπάρχει πιθανότητα να βγάλει την προσωπικότητα της με το προσωπικό της σχόλιο».

  • «Πολύ καλά έκανε και δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό που έκανε και η Μαρίνα στην Eurovision με τα χασμουρητά της. Μόνο που εκείνη τη στιγμή η Μαρίνα εκπροσωπούσε μια χώρα ενώ η Αθηναϊς εκπροσωπούσε καθαρά τον εαυτό της, δεν μπορούμε να πούμε ότι αμαύρωσε κάτι. Πολύ κακό για το τίποτα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκάλυψη ΤΩΡΑ – Αυτή είναι η 43χρονη που «έφαγε» σφαλιάρες από τον μεγαλοδικηγόρο

ΑμεΑ – Δείτε τα κριτήρια ένταξης τους στην κατηγορία των «ευάλωτων οφειλετών»