Η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης φέρεται να μετακομίζουν από την ΕΡΤ1 στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου που ανέφερε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.
- “Μιλάμε για την κα. Ζωή Κρονάκη και τον κ. Τάσο Ιορδανίδη που είναι στην ΕΡΤ. Ήταν 9-11 στην αρχή της σεζόν ήταν 9 με 11, μετά πήγαν 9 με 12. Απ’ ό,τι έμαθα εγώ έχουν υπάρξει διερευνητικά τηλεφωνήματα με την εταιρεία παραγωγής και με την κα. Κρονάκη για να μετακομίσει με έναν τρόπο η συγκεκριμένη εκπομπή “Καλημέρα είπαμε;” στον ΣΚΑΪ” είπε αρχικά η δημοσιογράφος.
“Αυτό που έμαθα ακόμα είναι ότι δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση από την ΕΡΤ για το συγκεκριμένο ζευγάρι” πρόσθεσε η Έλενα Πολυκάρπου.
- Όσον αφορά το κενό που υπάρχει στη ζώνη του ΣΚΑΪ από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα όπως επισήμανε ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Έλενα Πολυκάρπου τόνισε: “Το τηλεφώνημα ήταν γενικευμένο, θα υπάρξει και συνάντηση από κοντά προφανώς”.