in

Ποιο γλυκαντικό συνδέεται με κίνδυνο θρόμβωσης;

Τα τεχνητά γλυκαντικά χρησιμοποιούνται ευρέως ως εναλλακτικές της ζάχαρης, ιδιαίτερα από άτομα που θέλουν να μειώσουν την πρόσληψη θερμίδων ή να ελέγξουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Ωστόσο, πρόσφατες έρευνες έχουν συνδέσει συγκεκριμένα γλυκαντικά με αυξημένο κίνδυνο θρόμβωσης, προκαλώντας ανησυχία στους καταναλωτές.

 

Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μπιάνκα Σενσόρι – Η αντίδραση της μητέρας της για τη γυμνή εμφάνισή της στα Grammy