in

«Πνίγηκαν» Άρτα, Θεσπρωτία και Ροδόπη την Πέμπτη – Με 128 χλμ την ώρα οι άνεμοι στην Κάρυστο

Βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν την Πέμπτη 29.01.2026, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, φέρνοντας σε πολλές περιπτώσεις προβλήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 17:00 καταγράφηκαν στην Ήπειρο, τη Θράκη και τη Στερεά Ελλάδα.

Βροχή άνω του 1 χιλιοστού καταγράφηκε σε 431 από τους 558 ενεργούς σταθμούς, δηλαδή στο 77% της χώρας, ενώ τα 20 χιλιοστά ξεπέρασαν 118 σταθμοί (21%).

xartis

Την ίδια ώρα, ισχυροί έως θυελλώδεις νότιοι άνεμοι έπνεαν στα πελάγη αλλά και σε πολλές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου, της Ηπείρου και της Θράκης.

Η πιο δυνατή ριπή ανέμου καταγράφηκε στην Παξιμάδα Καρύστου και έφτασε τα 128 χλμ/ώρα, ενώ άνεμοι πάνω από 100 χλμ/ώρα σημειώθηκαν επίσης στον Μόρνο (φράγμα), στο Σέσι Παρνασσού και στα Σαγαίικα Αχαΐας.

xartis

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαχαίρωσαν Αλβανό εκτελεστή στον Κορυδαλλό – Θα γινόταν μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου