in

Πέραμα ΤΩΡΑ – Εργατικό ατύχημα στα ναυπηγεία. Τρεις στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Τρεις εργαζόμενοι των ναυπηγείων στο Πέραμα μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο, καθώς προσπάθησαν μόνοι τους να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε στο κατάστρωμα πλοίο, στο οποίο εκτελούσαν εργασίες.

  • Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ανοιχτό κατάστρωμα φορτηγού πλοίου κατά τη διάρκεια θερμών ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών στα ναυπηγεία Περάματος.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή πρόκειται για τρεις Έλληνες 60, 42 και 33 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά μέσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου και πήραν εξιτήριο.

  • Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο εκπρόσωπος της επιχείρησης, ο τεχνικός ασφαλείας εργασιών και ο χειριστής εργαλείου κοπής σωλήνων για σωματικές βλάβες από αμέλεια και παράβαση των διατάξεων του Π.Δ. 70/90 (ΦΕΚ 31Α) «Υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων σε ναυπηγικές εργασίες».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πόσα χρήματα βγάζει η Τέιλορ Σουίφτ από κάθε συναυλία της – Το αστρονομικό ποσό που «ζαλίζει»

Μαρία Ναυπλιώτου – «Σε έναν χώρο ανταγωνιστικό πάντα υπάρχουν φωτεινοί άνθρώποι»