Στο πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και η οικογένειά της, αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν μια από τις δυσκολότερες απώλειες. Όπως ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας, Γιώργος Νικολαΐδης.
Μάλιστα, η επιχειρηματίας και σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη ανακοίνωσε πως η κηδεία του πατέρα της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/3 στα Ιωάννινα.
«Μια ημέρα σαν αυτή έφυγε γενναία από κοντά μας ο πατέρας μας, Γεώργιος Νικολαΐδης πλήρης ημερών. Ένας άνθρωπος που αγάπησε και προσέφερε στον τόπο του ανιδιοτελώς όλη του τη ζωή. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων (Οι περήφανες κόρες του)», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.
